SUSHI MENY

SUSHI FORRETT

TUNFISK TATAKI

Ristet i sesamfrø serveres med trøffelponzu saus. 6 biter

159,-

(Inneholder: Fisk, Sulfitt, Hvete, Soya, ∆)

LAKS OG TUNFISK TARTAR

Med avokado og wontonchips. Toppes med diverse urter.

139,-

(Inneholder: Bløtdyr, Egg, Hvete, Mandler, Soya, Sennep, Skalldyr, ∆)

LAKS SASHIMI

139,-

8 biter laks skåret i tynne skiver. Med ørretrogn, vårløk og ponzu saus.

(Inneholder: Fisk, Hvete, Sesam, Soya, Sulfitt, ∆, ☆)

CRISPY TUNA

Crispy sushiris med spicy tuna tartar.

(Inneholder: Bløtdyr, Egg, Fisk, Hvete, Mandler, Skalldyr, Sesam, Soya, ∆)

139,-

∆ = DET ER RISIKO FOR AT DET FOREKOMMER SPOR AV: HVETE, MANDLER, PENØTTER, BLØTDYR, EGG,

FISK, LAKTOSE, LUPIN, SELLERI, SENNEP, SESAM, SKALLDYR, SOYA, SVOVELDIOKSID, SULFITTER.

☆ = KAN LAGES GLUTENFRI. SPØR OSS OM MER DETALJER.

SUSHI HOVEDRETTER

SUVI MIX

5 nigiri, 1 gunkan, 6 maki, 6 sashimi.

369,-

(Inneholder: Bløtdyr, Egg, Fisk, Hvete, Laktose, Mandler, Sennep, Sesam, Skalldyr, Soya, Sulfitt, ∆, ☆)

SUSHI MORIWASE

8 biter nigiri, 8 biter maki.

(Inneholder: Bløtdyr, Egg, Fisk, Hvete, Laktose, Mandler, Sennep, Sesam, Skalldyr, Soya, Sulfitt, ∆, ☆)

SUSHI MEDIUM

4 biter nigiri, 8 biter maki.

299,-

229,-

(Inneholder: Bløtdyr, Egg, Fisk, Hvete, Laktose, Mandler, Sennep, Sesam, Skalldyr, Soya, Sulfitt, ∆, ☆)

SASHIMI

18 biter assortert sashimi, serveres med ponzusaus og ris.

369,-

(Inneholder: Bløtdyr, Egg, Fisk, Hvete, Laktose, Mandler, Sennep, Sesam, Skalldyr, Soya, Sulfitt, ∆, ☆)

∆ = DET ER RISIKO FOR AT DET FOREKOMMER SPOR AV: HVETE, MANDLER, PENØTTER, BLØTDYR, EGG,

FISK, LAKTOSE, LUPIN, SELLERI, SENNEP, SESAM, SKALLDYR, SOYA, SVOVELDIOKSID, SULFITTER.

☆ = KAN LAGES GLUTENFRI. SPØR OSS OM MER DETALJER.

CHEFS MIX

Sushi kokkens anbefalte sammensetning.

20 biter per person. Menyene forandrer seg i takt med tilgjengelige råvarer.

5 sashimi

8 maki

5 nigiri

2 gunkan

Goma Wakame

(Inneholder: Bløtdyr, Egg, Fisk, Hvete, Laktose, Mandler, Sennep, Sesam, Skalldyr, Soya, Sulfitt, ∆, ☆)

389,- pr person

Min. 2 personer.


∆ = DET ER RISIKO FOR AT DET FOREKOMMER SPOR AV: HVETE, MANDLER, PENØTTER, BLØTDYR, EGG,

FISK, LAKTOSE, LUPIN, SELLERI, SENNEP, SESAM, SKALLDYR, SOYA, SVOVELDIOKSID, SULFITTER.

☆ = KAN LAGES GLUTENFRI. SPØR OSS OM MER DETALJER.